Je verantwoordelijkheden

Klinkt werken als Business Analyst in een klantgerichte omgeving je leuk in de oren? Zo ja, dan hebben wij een opportuniteit! De missie van ons Supply Chain team is om ervoor te zorgen dat we op tijd, volledig en tegen de laagst mogelijke kost leveren aan onze winkels. Als Business Analyst beïnvloed je dit door de business en het topmanagement te helpen en te begeleiden bij hun operationele en strategische besluitvorming door duidelijke aanbevelingen te formuleren op basis van solide data-analyse. Je benut de database van Delhaize door gebruik te maken van tools, statistische methodologieën en geavanceerde data-analyse om je interne klanten en het management te voorzien van duidelijke, objectieve en relevante informatie om beslissingen te nemen.

Als onze Business Analyst vertaal je bedrijfsbehoeften naar analyses en aanbevelingen door interne en externe gegevens te verzamelen, te analyseren en te interpreteren. Op basis hiervan formuleer je bruikbare aanbevelingen voor je interne klanten en voor het management. Je ontwikkelt geavanceerde visualisaties met PowerBI om de business te helpen de onderliggende oorzaken te begrijpen en beter te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je evalueert of voorspelt de prestaties of impact van commerciële campagnes, nieuwe concepten en externe gebeurtenissen. Je bent het aanspreekpunt voor de gemaakte modellen en analyses, in die hoedanigheid ondersteun en help je verschillende departementen om concrete actieplannen op te zetten. Je neemt deel aan ad hoc supply chain projecten en zorgt ervoor dat doelstellingen en tijdslijnen gerespecteerd worden. Je identificeert tekortkomingen in methodologieën en procedures, stelt alternatieven voor en bent verantwoordelijk voor een efficiënte en succesvolle opvolging.

Je profiel

Als Business Analyst is het cruciaal dat je een goede werkkennis hebt van Power BI en PowerQuery. Een basiskennis van SAP BW is zeker ook een voordeel. Deze kennis heb je opgedaan tijdens je studie in combinatie met een praktijkstage/thesis of je hebt al ervaring in een soortgelijke functie. Je bent accuraat en hebt een analytische geest. Je bent iemand die zelfstandig kan werken, creatief is in het zoeken naar oplossingen en graag projectmatig werkt. Bij voorkeur heb je een goede kennis van het Engels in combinatie met Nederlands en/of Frans maar een van beide talen volstaat. Je aarzelt niet om informatie te vragen en bent nieuwsgierig om zoveel mogelijk te leren.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-ESCHU1070