Je verantwoordelijkheden

Een job als Assortment Specialist, dat is wel iets unieks! Heb jij een commerciële microbe in jouw lichaam zitten die jouw passie voor retail en producten alleen maar voedt? Voel jij de nood om te kunnen meewerken aan die optimale klantbeleving en daarbij de resultaten niet uit het oog verliest? Dan word jij misschien wel het nieuwe lid van het team Assortment Strategy bij Delhaize! 

Als Assortment Specialist sta je dagelijks in contact met heel wat collega’s binnen onze commerciële teams. Communiceren is de boodschap, maar ook analyseren is een belangrijk onderdeel van de job. Je analyseert klanten, producten en allerhande informatie om zo bij te dragen aan de beslissingen omtrent het assortiment van onze winkels. 

  • Je analyseert klantengegevens in de assortimententool van Delhaize om zo accuraat mogelijk het juiste assortiment per winkelgroep te bepalen. 
  • Je analyseert daarbij ook de producten en stelt hier een ranking over op zodat Category Managers dit kunnen gebruiken in hun beslissingsproces. 
  • Je draagt bij tot het uitwerken van de assortimentstrategie en volgt dit proces mee op. 
  • Je monitort het assortiment en rapporteert hierover om ook zo bij te dragen tot mogelijke innovaties. 
  • Je zorgt ervoor dat jouw collega’s de methdologie omtrent Category Management gebruiken en naleven. 
  • Je denkt proactief na over het verbeteren van processen, procedures en tooloptimalisaties. 

Je profiel

  • Master of gelijkwaardig door ervaring, waarbij minimaal 2 jaar vereist is.
  • Affiniteit met de retailwereld en vooral met assortiment/producten.
  • Analytische en kritische geest die graag met cijfers en tools werkt.
  • Je spreekt vlot NL/FR met een zeer goede kennis van de andere landstaal. Engels is jou ook niet onbekend.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!