Je verantwoordelijkheden

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoeten jullie graag op digitale en telefonisch kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize.

Als Assistant Team Lead Technische Dienst ga je de team Lead bijstaan in het beheer van de technische dienst, de dagelijkse activiteiten van de elektromechaniekers verzekeren en coördineren om de efficiëntie van de dienst te garanderen. Je staat in voor het beheer van het magazijn van de machineonderdelen en onderhoudsverbruiksartikelen en je zorgt voor de ontvangst en opslag ervan om de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden en een correcte opslag in het technisch magazijn te verzekeren. Je maakt eveneens de activiteitenplanning op in de CMMS (Computerondersteunde onderhoudsmanagementsoftware) en draagt zo bij aan de goede werking van het onderhoudsteam.

 • Bestellingen van onderdelen of verbruiksgoederen voorbereiden om correcte en stipte leveringen te verzekeren (doorlooptijden zijn cruciaal).
 • Levering van de onderdelen & verbruiksartikelen ontvangen, controle van de hoeveelheid, kwaliteit en integriteit van de verpakking, het uitvoeren van controles in het SAP-programma en het toewijzen van de goederen aan de juiste opslaglocatie, rekening houdend met de interne organisatie van het technisch magazijn om altijd de kritische onderdelen & kwaliteitsproducten beschikbaar te hebben.
 • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bewaken om de activiteitenplanning aan te passen en indien nodig nieuwe bestellingen plaatsen om de continuïteit van de werkzaamheden te waarborgen.
 • Opstellen van rapporten na de administratieve verwerking van de gegevens voor de Teamleider om correcte informatie te verstrekken waarop hij zijn/haar beslissingen kan baseren en optimalisaties kan plannen.
 • Het onderhoudsplan opvolgen en de interventiewerkzaamheden vastleggen in ISO-procedures. 
 • Het bijhouden van de inventaris van onderdelen en verbruiksartikelen in het CMMS-systeem en het aanbrengen van eventuele wijzigingen in het systeem om een betrouwbaar en nauwkeurig voorraadbeheersysteem te waarborgen.
 • Bewaar de onderdelen en verbruiksartikelen op de juiste plaats en verplaats ze met behulp van het beschikbare rollend materieel om de interne organisatie van het magazijn en de behoeften van het veld van het onderhoud te behouden.
 • Plan, registreer, rapporteer en volg alle maandelijkse en jaarlijkse onderhoudsactiviteiten met betrekking tot vastgestelde onderhoudsprocessen op tijd door deze werkzaamheden te coördineren met de Team Leader Maintenance.
 • In ons CMMS-systeem de opvolging van de activiteiten van de Technische Dienst coderen en verzekeren door de welomschreven procedures te respecteren om te garanderen dat de diensten duidelijk vastgelegd en correct worden uitgevoerd.
 • Uitvoeren van specifieke administratieve en operationele taken (bijv. opvolging en typering van onderhoudscontracten) om de dienstverlening optimaal te ondersteunen.

Je profiel

 • Jij hebt een middelbaar diploma in een technische richting.
 • Jij hebt minimaal 6 maanden ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je bent bereid in de shift van 14u tot 22u te werken.
 • Je bent tweetalig: Nederlands en Frans.
 • Het organiseren van je eigen taken en het opvolgen van planningen, daar ben jij goed in.
 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en efficiënt.
 • Werken met MS Office en Outlook kan je vlot en je leert ook makkelijk aan nieuwe programma's aan.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-ESCHU1070