Je verantwoordelijkheden

Je profiel

Als Store Manager ben je mee verantwoordelijk voor een volledige winkel. Hoe? Dat ontdek je tijdens een opleidingstraject van een drietal weken. Klaar om een spilfiguur te worden binnen Delhaize? Lees deze vacature dan zeker verder.
 
Wat kan je verwachten van de job als Store Manager?
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de winkel. Lees: budgetten opstellen, vooruitzichten opmaken en de financiële resultaten opvolgen. En bijsturen waar nodig. 
 

Een team van 40 tot 90 collega’s wacht op jou in de winkel. Jouw uitdaging? Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus. Assortimenten, merchandising, promoties, etc., de commerciële en operationele uitdagingen van je verkooppunt liggen mee in jouw handen. 
 

Samen met je team zorg je ervoor dat onze klanten kunnen genieten van goed gevulde rayons met de lekkerste producten. 
 
Wat maakt van jou een goede Store Manager?
Je hebt een passie voor retail. 9-to-5? Neen bedankt. Zaterdagwerk, daar krijg je energie van! Ervaring met het leiden van een team? Dat is een troef! Bovendien ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Je werkt doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden
 
Je wordt ingezet in de ruime regio waar je woonachtig bent. Daarnaast bieden we jou een contract van bepaalde duur voor 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Ons aanbod

 

Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!