Je verantwoordelijkheden

Is het ontwerpen van nieuwe winkels en/of kantoorruimtes helemaal jouw ding ? Vormen verbouwen, aanpassen en renoveren van bestaande winkels en/of kantoorruimtes, en dit in lijn met de geldende wet- en regelgeving, een echte uitdaging voor jou ? Wil jij meewerken aan de architecturale uitbouw van de commerciële strategie van Delhaize Belux in het winkelnetwerk en  de werknemers in de centrale diensten op een correcte manier huisvesten ? Dan ben jij alvast de kandidaat die we zoeken voor deze functie als architect 'ontwerp' binnen ons departement Design & Architecture?

 • Voorbereiding: de noden en verwachtingen van interne klanten ( retail ) vertalen op architecturaal en technisch vlak om tot een haalbaar project te komen qua timing, budget & kwaliteit.
 • Ontwerpfase: uitvoeren van doorgedreven studies om het ontwerp op punt te zetten, alsook het voorbereiden van de aanbestedingsplannen, teneinde een efficiente uitvoering van de projecten te faciliteren.
 • Projectplanning: formuleren en laten goedkeuren van een planning van de werken op vlak van timing, budget en resources. Input leveren voor de 3-jaren projectplanning ( rebuild, remodeling, uplift )
 • Vergunningen: voorbereiden, aanvragen, negotieren en opvolgen van de nodige bouw-en milieuvergunningen.
 • Interdepartementale samenwerking: afstemmen en samenwerken met de E2E-managers, Project managers constructie en de equipment coordinatoren, tijdens studiefase en in de uitvoering van projecten, teneinde de projecten op een gealigneerde, effectieve en efficiente manier te implementeren.
 • Rapportering: zowel op aanvraag als op eigen initiatief zorg dragen voor het verzamelen, analyseren, interpreteren en ter beschikking stellen van relevante gegevens teneinde inzicht te verschaffen in ontwikkelingen en/of voortgang van het ontwerp.
 • Guidelines & Lastenboek: Samen met team construction de guidelines en lastenboeken voor de uitvoering en realisatie van de verschillende projecten op punt stellen en zo de commerciele strategie van Delhaize realiseren.

Je profiel

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma en je kan terugvallen op een ervaring van 8 à 10 jaar als architect in een gelijkaardige functie
 • Analytisch en conceptueel denkvermogen zijn jouw sterktes
 • Je hebt goed ontwikkelde  sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent accuraat en efficient en kan werken binnen strakke deadlines
 • Je spreekt NL/FR met een goede kennis van de 2e landstaal.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR