Je verantwoordelijkheden

Een winkel die vlot draait, bestellingen die kloppen en een glimlach op het gezicht van onze klanten: het start bij jou. Want jij zorgt dat het werkt. Met jouw passie voor je job als afdelingsspecialist en je liefde voor onze producten.Teamwork! Daar krijg jij energie van. Want uiteraard sta jij er niet alleen voor. Rekken die mooi gevuld zijn, daar ga je voor! Dit bereik je door de (vooraf)bestellingen te doen, goederen te controleren bij aankomst en de stock te beheren. Vanuit jouw expertise en je commercieel inzicht sta jij onze klanten vriendelijk te woord en help je hen verder met de juiste informatie en dienstverlening. Je voorziet en coördineert degustaties en montages om specialiteiten en kwalitatieve producten te presenteren. Zo laat je hen kennis maken met gezond en lekker eten en tover je gegarandeerd een glimlach op hun gezicht. Want daar doe je het voor.

Wat is jouw domein van expertise?

  • Wijn
  • Vis
  • Commerciële evenementen
  • Drogisterij non-food 
  • Producten en processen
  • Financiële administratie
  • Personeelsadministratie

Je profiel

De ideale expert heeft een commerciële ingesteldheid en omarmt verandering. Je kickt op doelstellingen behalen en houdt van teamwerk. Weekendwerk, daar krijg je afdelingsspecialist van! Jij hebt een enorme passie voor jouw domein van expertise. Communiceren doe je altijd helder. Initiatief nemen en jezelf ontwikkelen is voor jou een natuurlijke reflex. Hoe jouw vrienden je beschrijven? Goedlachs, hartelijk en positief. Want dat maakt van jou een drijvende kracht. Ervaring in verkoop? Dat is een troef!
Je wordt tewerkgesteld in een winkel in uw buurt.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een uitgebreid loonpakket met heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én in ons opleidingscenter, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-NVDBRU