Hoe 15.000 mensen samen zorgen voor stoofvlees met frietjes op het bord van onze klanten.

Mensen kunnen niet zonder eten, zoveel is zeker. Maar meer dan een basisbehoefte is eten ook een feest. Onze mooiste momenten met vrienden en familie zijn vaak verbonden met eten en op die momenten willen we gewoon genieten.

Daarvoor zorgen, da’s onze job. Van in onze distributiecentra in Zellik en Ninove tot de winkels over het hele land, onze wijnbottelarij en onze ondersteunende diensten: samen zorgen we ervoor dat onze klanten van goed eten kunnen genieten. Iedere dag opnieuw. Zo zijn we helemaal mee met ’t leven.

Onze logistiek

En om het stoofvlees met frietjes tot op het bord van onze klanten te krijgen, verzetten we samen heel wat werk. Veel start in onze logistiek. In onze distributiecentra in Zellik en Ninove komen alle producten van onze leveranciers toe. Voor de pannenkoeken op het bord van Cas kunnen belanden, is er nog een hele weg te gaan. Onze sourcing managers gaan op zoek naar de beste kwaliteit en onderhandelen met onze leveranciers over de prijs.

Eens de producten aangekomen zijn in onze distributiecentra, gaan teamleaders, bereiders, operations coordinators, operations managers en nog heel veel andere mensen aan de slag. Samen zorgen zo’n 2.544 dat het fruitsap van Thomas en de koffie van Greet en Jean naar de winkels kan vertrekken.

Wil jij alles te weten komen over werken als Team Coördinator of Cockpit Medewerker?


Bekijk hier hoe de dag van team coordinator Kevin eruitziet