Oog voor kwaliteit? Een hart voor het ambacht? Een neus voor trends? Dan is een job als (Leerling-) Beenhouwer bij Delhaize iets voor jou. Snijden, marineren, presenteren én onze klanten de beste tips geven, het hoort er allemaal bij als beenhouwer bij Delhaize.

Wat we bij Delhaize allemaal gemeen hebben? We zijn zot van eten.

Wist je dat mensen vooral op zoek zijn naar een job waar ze zich deel voelen van een (h)echt team? Een klik hebben met collega’s waarmee je een band kan opbouwen is belangrijk. En bij Delhaize zijn er heel veel mensen die iets met elkaar gemeen hebben. We zijn namelijk allemaal zot van eten. Zo lopen er bij Delhaize heel wat koks, hobbykoks, foodies en mensen met een passie voor eten rond.

Want met eten zijn we elke dag bezig. In onze winkels om onze klanten te helpen om de juiste ingrediënten te vinden, in de distributiecentra om te zorgen dat lekker en vers eten altijd in de rekken ligt en bij onze ondersteunende diensten om onze collega’s zo goed mogelijk te helpen.

Maar ook tijdens onze pauze om met onze collega’s de uitdagendste recepten uit te wisselen en elkaar te inspireren. En na ons werk om de beste maaltijden op tafel te toveren voor onze vrienden en familie. Of soms om gewoon samen aan tafel te genieten.