Als Expert heb je een schat aan kennis in huis en sta je onze klanten bij met het beste advies. Dat doe je met passie voor voor het vak, oog voor kwaliteit, commercieel inzicht en liefde voor onze producten. Geef jij onze klanten de beste tips?

Bij Delhaize stimuleren we niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers om goed en evenwichtig te eten.

Eten? Da’s bij Delhaize onze job. En evenwichtig eten, dat willen we voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom nemen we bij Delhaize een aantal initiatieven voor onze medewerkers die zorgen dat ze makkelijker voor gezond eten kunnen kiezen. Want beter leven start bij beter eten, dat geloven we met heel ons hart.

3 manieren waarop we bij Delhaize onze medewerkers inspireren.

Discovery Days

Op onze Discovery Days leren onze medewerkers nieuwe producten en winkelconcepten kennen en gaan ze in dialoog met onze leveranciers. Maar het leukste van al? Ze mogen alle producten ook zelf proeven.

 

Elke maand nieuwe producten om te ontdekken

Werk je bij Delhaize? Dan ben je altijd de allereerste om kennis te maken met nieuwe producten. Elke maand zijn er weer andere producten terug te vinden in onze winkels. Sommige medewerkers vinden het geweldig om als eerste de nieuwste innovaties te ontdekken en te proeven. Daarnaast inspireren we onze klanten met verrassende smaakcombinaties. Vis met een frisse witte wijn, bijvoorbeeld. Onze medewerkers zorgen voor die combinaties. Zo vind je de veenbessen vlak naast dat heerlijk stukje wild of verse tartaar naast de zalm.

 

Delhaize Magazine

In ons Delhaize magazine staan seizoensrecepten, tips en tricks om beter te eten en lekkere ideeën. Het magazine is beschikbaar in onze winkels en ook op ons hoofdkantoor liggen er altijd magazines klaar voor onze medewerkers om mee naar huis te nemen.