De amai-da’s-kei-lekker-momentjes aan de feesttafel? Daar zorgen we bij Delhaize samen voor.

De eindejaarsperiode bij Delhaize is altijd een beetje magisch. In onze winkels, distributiecentra en ondersteunende diensten zijn al onze medewerkers druk in de weer om lekkere, evenwichtige en verse producten in de rekken te krijgen voor onze klanten. 

Zo zorgen ze voor de zijn-er-nog-van-die-hapjes-momentjes aan de feesttafel en de gezellig-bijpraten-bij-‘t-aperitief-momentjes. Lees de verhalen van onze medewerkers en ontdek snel of een job bij Delhaize ook iets voor jou is.

 

Florence – Assistant Store Manager

“De eindejaarsrush geeft mij echt energie! De winkel is versierd, mensen zijn op zoek naar ingrediënten voor hun feestmenu, kerstliedjes spelen en er is een ongelooflijk gezellige drukte. Rond deze tijd zijn er ook veel nieuwe producten te ontdekken. Die producten kunnen aanbieden, maakt mij trots. Tijdens het eindejaar hangt er meer dan ooit een vleugje magie in de lucht.”

Stephanie – Assistant Teamleader

“Als Assistant Teamleader ben ik altijd bezig met de verschillende feestdagen. Moederdag, Valentijn, de eerste schooldag,… Maar het allerleukste, dat is het eindejaar. Ik heb enorm veel geluk dat onze promostreet in Overijse zo lang en breed is, zodat ik mij echt kan uitleven. Vorig jaar maakten we een chipsboom. En ook dit jaar zal het knallen!”

Debby, Retail Business Partner

“Zoals tijdens elke eindejaarsperiode is het weer druk bij Delhaize. En veel handen maken het werk lichter. Daarom doe ik mee aan Helping Hands. Door Helping Hands kunnen alle medewerkers van Delhaize hun collega’s in de winkels en logistiek bijstaan tijdens de drukste periodes door hen een handje te helpen. Ik doe mee aan Helping Hands om aan mijn collega’s te tonen dat ze er niet alleen voor staan. Zo voelen én zien ze dat we er voor hen zijn.”

 

Sylvie – Stagiaire en Logistics Management

“Werken in de logistiek? Da’s nooit saai. En tijdens het eindejaar al zeker niet. Elke dag komt er wel iets anders op je pad. Het ene moment ben je in Excel analyses aan het doen. Het volgende moment sta je in het distributiecentrum bestellingen klaar te maken omdat een winkel dringend een levering vis nodig heeft. Die verrassingen geven mij energie. Hoe groter de challenge is, hoe groter de voldoening achteraf.”

 

Arnold – Beenhouwer

“Als beenhouwer hou ik van degelijke producten op mijn bord. Dat wil ik ook voor onze klanten bij Delhaize. Het leukste aan de job als beenhouwer? Doorheen het jaar is de job altijd een beetje anders. In de zomer is er barbecuevlees, in de winter stoverij en tijdens de feestdagen staan de rayons vol met feestelijke producten.”

 

Ann – Teamleader Service

“De tofste periode van het jaar? Dat zijn de feestdagen natuurlijk. Collega’s en klanten zijn in feeststemming en we hebben exclusieve producten in de rekken liggen. Ook de bakkerij en beenhouwerij zien er feestelijk uit. En als alle klanten hun boodschappen hebben gedaan, dan is het tijd voor ons eigen eindejaarsfeestje.”