Het start bij jou…

Jouw doel bij Delhaize? Mee zorgen voor eten op het bord van 5 miljoen klanten per week. Dat zijn heel wat borden om te vullen. En dat start allemaal bij onze medewerkers in de winkels, logistiek en ons hoofdkantoor. Dus de verrassing in de brooddoos van Ella, de pateekes van Maria op woensdagnamiddag en zelfs de vegan barbecue van Jonas, het start bij jou als medewerker van Delhaize. Maar wat wij als werkgever voor jou doen, dat start bij ons. Ontdek 3 redenen waarom Delhaize als werkgever bij jou past.

 

Het start bij jou in onze winkels

 

Onze winkels zijn het hart van ons bedrijf. (Assistant) store managers, teamleaders, experten en winkelmedewerkers geven er elke dag het beste van zichzelf voor onze klanten. Twee keer per dag laden ze de vrachtwagens uit die rechtstreeks van onze distributiecentra komen en zorgen dat alle producten in de juiste rekken belanden zodat Marie ze zo snel mogelijk kan vinden. Ze helpen Julie bij het vinden van haar fruitsap en geven de beste tips voor bier in het stoofvlees.

Het start bij jou in onze logistiek

Veel start in onze logistiek. In onze distributiecentra in Zellik en Ninove komen alle producten van onze leveranciers toe. Daarna gaan teamleaders, bereiders, operations coordinators, operations managers en nog heel veel andere mensen aan de slag. Ze zorgen dat alle producten in de juiste winkels terechtkomen. De melk voor bij de cornflakes, dat start dus bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in de winkel.

Het start bij jou bij onze ondersteunende diensten

Maar het stopt niet in onze winkels en logistiek. Want ook bij onze ondersteunende diensten staan 1.468 medewerkers in departementen zoals finance, HR, IT en legal klaar om elkaar en onze klanten te helpen om goed te eten. Heb je onze Nutri-score al gezien? Daar zitten onze ondersteunende diensten voor iets tussen. Evenwichtige voeding aan een juiste prijs? Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures bij onze ondersteunende diensten

3 redenen om te starten bij Delhaize

Onze medewerkers doen heel wat voor onze klanten, da’s duidelijk. Maar wat doen wij voor jou als medewerker?

1. We zorgen dat doorgroeien kan voor zoveel mogelijk medewerkers

Delhaize is een groot bedrijf met heel veel mogelijkheden om door te groeien en bij te leren. Ook internationaal. Doe je als medewerker een stapje omhoog of opzij, dan ben je zeker niet de eerste. Vraag maar aan Nancy of aan Amir en Frank. Interne mobiliteit kan bij Delhaize naar veel verschillende functies en over departementen heen. Zo blijft je job altijd uitdagend.

2. We zorgen voor evenwichtig en lekker eten aan een zachte prijs

Werk je bij Delhaize, dan krijg je bovenop de korting die je krijgt als klant ook nog een mooie personeelskorting. Daarnaast helpen we medewerkers om elke dag genoeg fruit te eten door te zorgen voor gratis fruit op onze hoofdkantoren en in de distributiecentra. En in onze bedrijfsrestaurants gaat het keukenteam aan de slag met gerechten die minder suiker en vet bevatten.

3. We zorgen voor jobs met een duidelijk doel

Mensen kunnen niet zonder eten, zoveel is zeker. Maar meer dan een basisbehoefte is eten ook een feest. Onze mooiste momenten met vrienden en familie zijn vaak verbonden met eten. Voor die momenten zorgen, da’s onze job. We zorgen dat onze klanten beter eten en dus ook beter leven. Maar dat doen we wel met aandacht voor de natuur. Dus ook die betere planeet is iets waar we allemaal samen volop voor gaan.