HET START BIJ JOU

In de kijker

Kom naar onze job-degustatie avond

Een job als (assistant) teamleader, expert of (leerling-) beenhouwer in een van onze Delhaizewinkels, daar komt heel wat bij kijken. Wat precies, dat ontdek je op onze job-degustatie avond. Je krijgt een voorsmaakje van de job en leert Delhaize als werkgever beter kennen.

Stel je nu kandidaat

Waar wil je werken?

In onze winkels

Onze winkels zijn het hart van onze organisatie. Klanten die graag boodschappen komen doen bij Delhaize, het start bij jou. Wil je graag deel uitmaken van een van onze winkels? Dan zijn er heel wat jobmogelijkheden.

In onze distributiecentra

Om onze producten tot in onze winkels en tot op het bord van onze klanten te brengen, is heel wat nodig. Daarom zijn onze distributiecentra een goed geoliede machine waarin elk onderdeeltje essentieel is.

In ons hoofdkantoor

Bij Delhaize hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: als team een aangename winkelervaring creëren voor onze klanten, en hen op culinair vlak inspireren. Om dat te bereiken hebben we professionals nodig in onze ondersteunende functies.

3 redenen om bij Delhaize te werken

5mln klanten5 miljoen keer per week gaan we voor de glimlach van onze klanten. En die glimlach start bij ieder van ons.
727Winkels in BelgiëEn één ding hebben alle 14.000 collega's gemeen: een enorme passie voor retail.
152Jaar ervaringDelhaize bestaat al 152 jaar. Commercieel talent, logistieke kracht of corporate profiel? De juiste job wacht op jou.