HET START BIJ JOU

In de kijker

Stel je kandidaat voor onze online job-degustatie

Bij Delhaize zijn we op zoek naar (assistant) teamleaders en experten voor in onze winkels. Daarom organiseren we onze online job-degustaties. Een online event waarbij je een job kan scoren vanuit je kot! Je neemt deel aan het event op je computer en krijgt zo een voorsmaakje van de jobs, ziet de werkplek en leert waarom Delhaize een topwerkgever is. Is een job als (assistant) teamleader of expert ook iets voor jou?

Stel je nu kandidaat

Solliciteer via onze digitale kanalen

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en werkzoekenden is belangrijk voor ons. Daarom zullen er, naar aanleiding van de maatregelen rond het Coronavirus, geen fysieke sollicitaties meer plaatsvinden. Maar solliciteren kan nog steeds! Het Talent Mobility team van Delhaize ontmoet jullie graag op digitale en telefonische kanalen. We blijven klaar staan om je te matchen aan een job bij Delhaize.

SCHUILT ER EEN ECHTE LEEUW IN JOU? DOE DE TEST.

Doe de test en kom te weten welke Delhaize-waarden het best bij jou passen. Onze 15.000 medewerkers gaan elke dag vol trots aan de slag in onze winkels, het hoofdkantoor en de distributiecentra. Dat doen ze volgens onze vijf waarden: samen, inspiratie, eenvoud, behulpzaamheid, en magie. Die vijf waarden zijn de sleutel tot succes. Want onze klanten tevreden maken, dat start bij ieder van ons. Wil je weten welke waarden het best bij jou passen? Doe snel de test.

Naar de quiz

Waar wil je werken?

In onze winkels

Onze winkels zijn het hart van onze organisatie. Klanten die graag boodschappen komen doen bij Delhaize, het start bij jou. Wil je graag deel uitmaken van een van onze winkels? Dan zijn er heel wat jobmogelijkheden.

In onze distributiecentra

Om onze producten tot in onze winkels en tot op het bord van onze klanten te brengen, is heel wat nodig. Daarom zijn onze distributiecentra een goed geoliede machine waarin elk onderdeeltje essentieel is.

In ons hoofdkantoor

Bij Delhaize hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: als team een aangename winkelervaring creëren voor onze klanten, en hen op culinair vlak inspireren. Om dat te bereiken hebben we professionals nodig in onze ondersteunende functies.

3 redenen om bij Delhaize te werken

5mln klanten5 miljoen keer per week gaan we voor de glimlach van onze klanten. En die glimlach start bij ieder van ons.
822Winkels in BelgiëEn één ding hebben alle 14.000 collega's gemeen: een enorme passie voor retail.
154Jaar ervaringDelhaize bestaat al 154 jaar. Commercieel talent, logistieke kracht of corporate profiel? De juiste job wacht op jou.