EEN JOB BIJ DELHAIZE?
HET START BIJ JOU

Bij Delhaize zorg je mee voor eten op het bord van 5 miljoen klanten per week. De fruitsla van Jeanne op woensdagnamiddag, de verrassing in de brooddoos van Omar en de vegan barbecue van Jonas, het start allemaal bij jou als medewerker van Delhaize. En voor een fijne job en werkplek zorgen, dat start bij ons als werkgever. Ontdek snel alles over onze jobs en over wie we zijn als werkgever.  

WAAR KAN JE WERKEN?

Bij Delhaize kan je op verschillende plekken werken. Elke locatie heeft andere functies en talenten nodig. Waar wil jij graag werken?
Meta

DISTRIBUTIECENTRUM DROGE VOEDING ASSE

Lekker en gezond eten tot op het bord van onze klanten krijgen, dat start in onze distributiecentra. In Asse staat ons distributiecentrum waar we op kamertemperatuur met droge voeding werken. 
Meta

DISTRIBUTIECENTRUM VERSE PRODUCTEN ASSE

Vanuit dit gekoeld distributiecentrum, alle winkels van Delhaize voorzien van groenten, zuivel, fruit en vlees. Verse producten dus. Daarom werken we in dit distributiecentrum bij een temperatuur van 2°. 
Meta

HOOFDKANTOOR ASSE

Op ‘t hoofdkantoor zijn we er voor onze collega’s. We ondersteunen de distributiecentra en winkels zo goed mogelijk. Want dat start bij ons.
Meta

WIJNBOTTELARIJ ASSE

Onze nieuwe wijnbottelarij heeft een capaciteit van 36 miljoen liter wijn per jaar. Een interessante werkplek waar we met de nieuwste technologieën werken.  
Meta

DISTRIBUTIECENTRUM NINOVE

We zorgen niet alleen voor eten op ‘t bord, maar ook voor drankjes in de glazen. Dat start allemaal in Ninove, ons geautomatiseerde distributiecentrum voor dranken en droge voeding. 
Meta

DISTRIBUTIECENTRUM PUURS

Hoe we ‘t leven van onze klanten makkelijker maken? Door boodschappen thuis te bezorgen. Dat start in Puurs, één van onze distributiecentra voor online bestellingen.
Meta

DISTRIBUTIECENTRUM VORST

Hoe we ‘t leven van onze klanten makkelijker maken? Door boodschappen thuis te bezorgen. Dat start sinds kort ook in Vorst, één van onze distributiecentra voor online bestellingen.

ONZE COLLEGA'S OVER WAAR WE AAN WERKEN BIJ DELHAIZE

Een gezonde levensstijl, beter eten en een gezondere toekomst. Dat willen we bij Delhaize voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. En wie beter dan onze eigen collega's om je te vertellen waar het volgens hen allemaal om draait, hoe ze dat beleven in hun job én dagelijks leven.
Afschrift

ONZE JOBDOMEINEN

Bij Delhaize kan je in verschillende domeinen werken. Klik op de foto van een jobdomein om er meer over te ontdekken.
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures
0 vacatures

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE VACATURES

Wij kunnen vertellen waarom we vinden dat werken bij Delhaize een goed idee is. Maar wie dat best kan, zijn onze medewerkers. Daarom laten we hen graag aan het woord op onze socials. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn voor de nieuwste verhalen van medewerkers, updates en carrièrekansen.

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.  

STAGE OF STUDENTENJOB?

Vers! Daar zijn we goed in bij Delhaize. Studenten met frisse inspiratie en vernieuwende ideeën zitten hier dan ook goed. Met veel jobopportuniteiten en een groeipad steiler dan een zwarte piste. 
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN JOBS DIE
PERFECT BIJ JOU PASSEN 

Schrijf je in voor jobs op maat en blijf via e-mail op de hoogte van nieuwe kansen en vacatures bij Delhaize die bij jou passen of krijg meer informatie over werken bij Delhaize.  

Work @ Delhaize Instagram

Lorem Ipsum