Studenten en Young Graduates

Opleidingprogramma’s

Bashkim

Toekomstig supermarktdirecteur

Toekomstig supermarktdirecteur

Na een opleiding van 18 maanden, waarbij je verschillende functies in de supermarkt doorloopt (polyvalente medewerker, afdelingsmanager en adjunct), word je directeur en neem je volledige verantwoordelijkheid van je verkooppunt. Samen met een team tot 80 medewerkers implementeer je de strategie van de onderneming en stel je alles in het werk om een kwaliteitsvolle dienstverlening te waarborgen.

Bij Delhaize zijn er carrièremogelijkheden, ongeacht je studiekeuze.

Een diploma secundair onderwijs, bachelor of master, wij bieden een opleidingsprogramma op maat. Bij Delhaize telt de juiste ingesteldheid!

Wim

Toekomstig adjunct-directeur

Toekomstig adjunct-directeur

Je ontdekt en leert je vak tijdens een intensieve opleiding van 12 maanden in de supermarkt. Daarna is het aan jou om je verworven kennis om te zetten in de praktijk en de commerciële en budgettaire prestaties van je verkooppunt te maximaliseren. Je zorgt voor het dagelijks beheer van je supermarkt door toe te zien op de rentabiliteit, de motivatie van de medewerkers en de tevredenheid van je klanten.

Yennifer

Toekomstig afdelingsmanager

Toekomstig afdelingsmanager

Gedurende 12 tot 24 maanden word je omringd door ervaren collega's die hun expertise met jou delen. Na de opleidingsperiode neem je de verantwoordelijkheid over je afdeling en garandeer je een optimale werking: van bestellingsopname tot het aanvullen van de winkelrekken. Samen met je team stel je alles in het werk om onze klant tevreden te stellen.

Beantwoorden deze programma's niet aan je carrièredroom? We werven ook regelmatig Young Graduates aan voor onze departementen Marketing, Finance, Supply Chain, Human Resources, Legal, IT, E-commerce, Affiliates,…

Raadpleeg de vacatures op onze site of solliciteer spontaan voor het departement dat jou boeit.

 

 

Audrey

International Graduate Trainee Program

Ontdek de verschillende facetten van Delhaize Group  en bouw mee aan onze toekomst! Dankzij een verrijkend traject van 18 maanden doorheen de supermarkt, onze ondersteunende diensten en 6 maanden in een van onze buitenlandse filialen, word je opgeleid voor de start van een succesvolle carrière in de distributie. Daarnaast krijg je de kans om ook je persoonlijke competenties verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer nu: Klik hier.

Meer info via www.dreamjobdelhaize.com

Stages

Ben je student, gemotiveerd en gepassioneerd?

Dan biedt Delhaize jou de mogelijkheid om een unieke ervaring op te doen in één van haar departementen. In functie van je opleiding en persoonlijke interesses zoeken we een plaats voor jou binnen onze onderneming. Als stagiair neem je deel aan interessante projecten in een dynamische en professionele omgeving. Met andere woorden, wij bieden jou een mogelijke springplank voor jouw carrière, en wie weet wel bij Delhaize.  

 

Stagiairs in de supermarkt

Voor een stage in de supermarkt, richt je tot de supermarkt van jouw keuze en bezorg je cv aan de supermarktdirecteur.

Jobstudenten

Ben je student en ben je op zoek naar een job?

Tijdens de zomer of doorheen het jaar geeft Delhaize je de kans om een professionele ervaring op te doen. In functie van je opleiding en kennis vervoeg je één van onze departementen en help je ons om het verschil te maken voor onze klanten. Stapsgewijs ontwikkel je jouw competenties en neem je actief deel aan uitdagende projecten.