België

TECHNIEKER

Vind de beste jobs in Asse

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

WAT DOET EEN TECHNIEKER BIJ DELHAIZE?

Elektronica, mechanica of pneumatica, onze Techniekers doen het allemaal. Dat is wat hun job net zo boeiend maakt. Is er iets kapot of werkt het niet zoals het moet, dan bellen we onze Techniekers. Zij doen herstellingen, lossen storingen en pannes op én voeren preventief onderhoud uit. Onze operaties draaiende houden en ervoor zorgen dat al onze producten in de winkelrekken geraken? Het start bij onze Techniekers.  

ZO ZIET JE WERKPLEK ERUIT 

Kies je voor een job als Technieker, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen. 
Tekst van de kaart

ALLE JOBS VOOR TECHNIEKER

Bekijk hieronder al onze vacatures voor Technieker.

4 REDENEN OM VOOR EEN JOB ALS TECHNIEKER TE KIEZEN  

De leuke collega’s, lekkere producten en het vers fruit op het werk zijn lang niet het enige voordeel van werken bij Delhaize.  

EEN MOOIE VERLONING 

Een mooi loon, daar start het natuurlijk allemaal bij. Ook als Technieker. En als medewerker van Delhaize krijg je ook een mooie korting in onze winkels. 

GOEDE WERKUREN 

Als Technieker heb je de keuze om in shiften te werken. Je kiest zelf welk werkritme het best bij jouw leven past.  

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN  

Bij Delhaize zorgen we voor de nodige opleidingen zoals een BA4 en BA5 elektriciteit of een attest voor de hoogtewerker. Doordat je als Technieker veel mag bijleren, ben je mee met de laatste vernieuwingen.  

EEN INTERESSANTE JOB 

Mechaniek, techniek, elektriciteit, ... Bij Delhaize mag je het allemaal doen. En als Technieker kom je ook al eens op verrassende of interessante plaatsen waar veel mensen nooit mogen komen. 

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER 

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om als Technieker te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. 
Lorem Ipsum

Ben | Technieker 

“In een job als Technieker bij Delhaize zit muziek! Soms letterlijk, want toen de radio in ons depot eens kapot was, was het ook aan ons om dat op te lossen. Zo konden we de goeie werksfeer die hier altijd hangt toch weer een paar beats omhoog krijgen. Als Technieker maken en werken we hier aan alles wat met techniek te maken heeft. Elektriciteit, mechanica ... Werken als Technieker is voor mij de fijnste job van de wereld. Ik werk graag met mijn handen en heb veel afwisseling. En de goeie uren? Da’s ook een mooi pluspunt!”  
Lorem Ipsum

Kenzo | Technieker  

“Mijn sleutel die past overal op! Als Technieker tijdens de nacht werk ik in elk gebouw in Asse en kom ik op plaatsen waar anderen nooit komen. We doen vooral herstellingen, lossen elektrische defecten of stroompannes op en onderhouden machines. Voor onze job komen we soms ook op verrassende plaatsen. Een paar weken geleden moest ik voor een herstelling op het dak zijn. Omdat ik de nachtshift doe, kon ik toen vanop het dak de zon zien opkomen. Dat zijn zalige momenten.”
Lorem Ipsum

Yarno | Technieker 

“Kalmte kan je redden! Als Technieker los je vaak problemen op terwijl er een alarm afgaat. Dan moet je rustig blijven en focussen. Dat maakt de job spannend! Ik gebruik hier veel skills tegelijk: mechaniek, techniek, elektriciteit … En ik leer elke dag weer iets bij van collega’s, leveranciers of machines. Zo vliegt de werkdag voorbij en ga ik altijd naar huis met een extra stukje informatie.”  

ONZE TECHNIEKERS AAN HET WERK

Meer weten over een job als Technieker bij Delhaize? In deze video krijg je een snelle blik achter de schermen.
Transcript

ONTDEK DE DEPARTEMENTEN

At AMN Healthcare, you’ll find careers that fit just about every background and every level of expertise. Even better, as we grow as an organisation, you’ll have the chance to grow your talent right along with us.

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE  

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst maar even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.