België

TEAMCOÖRDINATOR LOGISTIEK 

Vind de beste jobs in Asse

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

WAT DOET EEN TEAMCOÖRDINATOR LOGISTIEK BIJ DELHAIZE?

Een team begeleiden en samen met hen onze logistiek en dagelijkse operaties draaiende houden? Het start bij onze Teamcoördinatoren Logistiek.

ZO ZIET JE WERKPLEK ERUIT 

Kies je voor een job als Teamcoördinator Logistiek, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen. 
Tekst van de kaart

ALLE VACATURES VOOR TEAMCOÖRDINATOR LOGISTIEK

Bekijk hieronder alle vacatures voor Teamcoördinator Logistiek. 

4 REDENEN OM VOOR EEN JOB ALS TEAMCOÖRDINATOR LOGISTIEK TE KIEZEN  

De leuke collega’s, lekkere producten en het vers fruit op het werk zijn lang niet het enige voordeel van werken bij Delhaize.  

EEN MOOIE VERLONING 

Een mooi loon, daar start het natuurlijk allemaal bij. Ook als Teamcoördinator Logistiek. Daarnaast heb je in onze refter voor medewerkers voor 2,6 euro gegeten én gedronken. En je krijgt een mooie korting in onze winkels.  

GOEDE WERKUREN

Als Teamcoördinator Logistiek heb je de keuze om in shiften te werken. Je kiest zelf welk werkritme het best bij jouw leven past.  

EEN JOB WAARIN HET OM MENSEN DRAAIT 

Als Teamcoördinator Logistiek geef je leiding aan een team. Je bent voortdurend in contact met mensen en bouwt aan sterke relaties binnen je team. Krijg je energie van interactie met anderen? Dan is dit een job voor jou.

EEN STABIELE JOB  

Bij Delhaize krijg je onmiddellijk een vast contract. Delhaize is al meer dan 150 jaar een vaste waarde als werkgever. Dat komt doordat we elke dag proberen om de juiste keuzes te maken en te innoveren.  

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER 

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om als Teamcoördinator Logistiek te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter.
Lorem Ipsum

Kevin | Teamcoördinator Logistiek 

“Bij Delhaize kan je bouwen aan een carrière.  Ik heb de kans gekregen om al heel wat verschillende jobs bij Delhaize te doen. Ik startte als bereider en kreeg ondertussen al de kans om Teamcoördinator te worden. Maar je bouwt hier ook aan connecties en vriendschappen.  Zo ben ik eens naar een Afrikaanse trouw van een collega geweest. Heel fijn om dat eens mee te maken. Zo leer je nog meer over je collega’s én over verschillende culturen.” 
Lorem Ipsum

Ivo | Teamcoördinator Logistiek

“Divers en uitdagend! Dat is het takenpakket als Teamcoördinator. Ik zorg dat iedereen aanwezig is en weet wat te doen. Verder schat je als Teamcoördinator ook het werkvolume in, leid je de meetings en check je de kwaliteit van het werk. Een fijne en constante balans tussen aanwezig zijn op de werkvloer en het uitvoeren van je administratieve taken dus. Ik gebruik mijn ervaring om collega’s te motiveren en te ontwikkelen. Hen zien groeien maakt mij trots op mijn rol als Teamcoördinator.” 

ONZE TEAMCOÖRDINATOREN LOGISTIEK AAN HET WERK

Meer weten over een job als Teamcoördinator Logistiek bij Delhaize? Onze medewerkers geven je een blik achter de schermen.
Transcript

ONTDEK HET DEPARTEMENT
SUPPLY CHAIN & LOGISTICS

Ontvang actuele vacatures die speciaal voor u zijn afgestemd

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.