België

CHAUFFEUR

Vind de beste jobs in Asse

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

WAT DOET EEN CHAUFFEUR BIJ DELHAIZE?  

Hoe we al onze heerlijke en verse producten van in de distributiecentra in Asse en Ninove tot in onze winkels krijgen? Door onze Chauffeurs! Vanuit de distributiecentra bevoorraden ze alle Delhaize-winkels in België. Als je in een vrachtwagen van Delhaize stapt, dan ben je niet alleen op weg naar een leuke job, maar ook naar werkzekerheid, opleidingen en een mooi loonpakket. Onze verkooppunten elke dag bevoorraden en ervoor zorgen dat er geen lege rekken zijn? Het start bij onze Chauffeurs.  

ZO ZIET JE WERKPLEK ERUIT

Kies je voor een job als Chauffeur, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen.
Tekst van de kaart

ALLE VACATURES VOOR CHAUFFEUR

Bekijk hieronder al onze vacatures voor Chauffeur CE.

4 REDENEN OM VOOR EEN JOB ALS CHAUFFEUR TE KIEZEN  

Onze mooie en moderne vloot aan vrachtwagens en goed onderhouden opleggers zijn lang niet het enige voordeel van werken bij Delhaize.  

EEN MOOIE VERLONING 

Een mooi loon, daar start het natuurlijk allemaal bij. Ook als Chauffeur. Als Chauffeur krijg je naast een mooi loon ook extra vakantiedagen in functie van anciënniteit.  

GOEDE WERKUREN 

Als Chauffeur werk je 36 uur verspreid over vier dagen. Dat is best uniek voor de transportsector. Je werkt in een shiftsysteem dat zorgt voor een goede balans tussen werken en leven.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN  

In transport beweegt het! Je kan als Chauffeur dan ook rekenen op de nodige opleidingen om je job goed te blijven doen. Start je als Chauffeur, dan leer je eerst de kneepjes van het vak van onze medewerkers. 

EEN FIJNE WERKPLEK 

Bij Delhaize krijg je een fijne werkplek en een pak leuke collega’s. En gratis fruit, water of koffie, daar zorgen we zeker ook voor. 

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER 

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om als Chauffeur te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter.
Lorem Ipsum

Didier | Chauffeur

“Als Chauffeur ben je ambassadeur van ons merk, want je rijdt rond met het logo van Delhaize op je vrachtwagen. Daarnaast heb je ook een grote verantwoordelijkheid, want je brengt de producten naar de winkels.”
Lorem Ipsum

Jan | Chauffeur

“Bij Delhaize rijden we met een mooie, moderne vloot, met nieuwe trekkers en goed onderhouden opleggers.” 
Lorem Ipsum

Mo | Chauffeur 

“Als Chauffeur werk je 36 uren verspreid over vier dagen. Hierdoor heb ik veel vrije tijd. Dat is echt uniek en vind je op weinige andere plekken in de transportsector. Dat Delhaize zo’n grote groep is en dat het werk ook nog eens dichtbij bij Brussel is, waar ik woon, is handig.”

ONZE CHAUFFEURS AAN HET WERK

Meer weten over een job als Chauffeur bij Delhaize? Onze medewerkers geven je een blik achter de schermen. 
Transcript

ONTDEK HET DEPARTEMENT
SUPPLY CHAIN & LOGISTICS

Ontvang actuele vacatures die speciaal voor u zijn afgestemd

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE  

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst maar even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.