België

CATEGORY MANAGER

Vind de beste jobs in Asse

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

WAT DOET EEN CATEGORY MANAGER BIJ DELHAIZE?

Als Category Manager heb je een directe invloed op het assortiment dat in de winkel terechtkomt. Van het soort producten tot het gezonder maken van producten. Maar ook proeven en contact met gepassioneerde leveranciers hoort erbij. Mee bepalen wat er in onze winkelrekken staat én in de karretjes van onze klanten terechtkomt? Ons aanbod betaalbaar en relevant houden? Het start bij onze Category Managers.  

ZO ZIET JE WERKPLEK ERUIT

Kies je voor een job als Category Manager, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen. 
Tekst van de kaart

ALLE VACATURES VOOR CATEGORY MANAGER

Bekijk hieronder al onze vacatures voor Category Manager.

4 REDENEN OM VOOR EEN JOB ALS CATEGORY MANAGER TE KIEZEN  

De leuke collega’s, lekkere producten en het vers fruit op het werk zijn lang niet het enige voordeel van werken bij Delhaize.  

EEN JOB VOOR ECHTE FOODIES  

In een job bij Delhaize ontdek je de wereld van eten. Bezoekjes aan onze leveranciers? Check. Tastings van nieuwe producten? Dubbelcheck. Je duikt in de culinaire rijkdom die onze leveranciers te bieden hebben en brengt het beste ervan naar onze klanten.

OPLEIDINGS- EN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Als Category Manager zijn er heel wat categorieën te ontdekken zoals vlees, vis of zuivel, maar ook non-food is een optie. Groeien naar een andere categorie kan. Ook de sprong wagen naar een andere functie binnen Delhaize is mogelijk.

EEN TASTBARE JOB

Onze Category Managers kiezen de producten met zorg. Want ze weten dat hun selectie in de winkelkarretjes van onze klanten eindigt. Bij Delhaize werk je niet aan abstracte projecten, je maakt deel uit van iets groots: zorgen voor eten op het bord van 5 miljoen klanten. 

EEN JOB MET IMPACT  

Van het optimaliseren van het assortiment tot het introduceren van innovatieve producten die écht een verschil maken, onze Category Managers doen het. Hun inspanningen zorgen voor onze tevreden en gezonde klanten. 

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER 

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om als Category Manager 
te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter. 

Lorem Ipsum

Louis | Category Manager

“Als Category Manager Fish kan ik direct invloed uitoefenen op het assortiment dat in de winkel terechtkomt. Van de selectie van oesters tot aan het gezonder maken van producten door het verminderen van zout. Ik heb geleerd dat een belangrijk aspect van mijn job ook het betaalbaar en relevant houden van ons assortiment is. De grootste voldoening komt van nieuwe producten introduceren en de interactie met gepassioneerde leveranciers, die mijn passie voor de vissector alleen maar versterken.” 
Lorem Ipsum

Laetitia | Category Manager Prepared Meals & To Go

“Pasta in de vorm van hartjes voor Valentijn? Why not! Ik wil altijd dat tikkeltje extra doen zodat de klanten lekkere en gezonde producten kunnen terugvinden in de winkel. In mijn job heb ik direct invloed op wat op het bord van mijn klant komt. Dan denk je toch twee keer na voor je een product op de markt brengt. Kan het gezonder, kan de verpakking duurzamer of aantrekkelijker, kan de prijs beter?"
Lorem Ipsum

Alain | Category Manager Wijn

"Delhaize is al meer dan 135 jaar actief in de wijnsector. Omdat we een bedrijf zijn dat altijd kwaliteit zoekt, hebben we fantastische wijnen. Maar er staan niet alleen kwaliteitsproducten in onze rekken, er werken bij Delhaize ook mensen met de juiste kwaliteiten. Allemaal medewerkers die geëvolueerd zijn in hun vak en veel ervaring hebben. Met hen kunnen samenwerken, maakt van mijn job een buitengewone job."

ONTDEK HET DEPARTEMENT
SALES & COMMERCE

Ontvang actuele vacatures die speciaal voor u zijn afgestemd

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE  

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord! Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.