België

FINANCIAL CONTROLLER

Vind de beste jobs in Asse

Kop

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Amet nobis odio deserunt unde omnis atque nostrum natus aspernatur dolorem cumque, repudiandae ex odit iusto nemo officia consectetur facilis? Nulla, rem.

WAT DOET EEN FINANCIAL CONTROLLER BIJ DELHAIZE?  

Of Financial Controller een belangrijke job is? Reken maar van yes! Een Financial Controller bij Delhaize heeft een rechtstreekse impact op de winstgevendheid van ons bedrijf én een adviserende rol naar de verschillende departementen. In deze job denk je elke dag breder mee.  Kunnen rapportages nog helderder of correcter? Kan iets goedkoper, anders of efficiënter? Het start allemaal bij jou. 

ZO ZIET JE WERKPLEK ERUIT

Kies je voor een job als Financial Controller, dan krijg je hier al een voorsmaakje van je werkplek. En je collega’s. Stuk voor stuk mensen met gouden handen en verzetters van mooi werk. Zorgen dat onze klanten hun winkelkarretje kunnen vullen met lekker en goed eten? Het start bij hen. 
Tekst van de kaart

ALLE VACATURES VOOR FINANCIAL CONTROLLER

Bekijk hieronder al onze vacatures voor Financial Controller.

4 REDENEN OM VOOR EEN JOB ALS FINANCIAL CONTROLLER TE KIEZEN 

De leuke collega’s, lekkere producten en het vers fruit op het werk zijn lang niet het enige voordeel van werken bij Delhaize. 

INNOVATIES BIJ DE VLEET

Al gehoord van Nutri-Score of van de kortingen waar onze kleine leeuwtjes in de winkel voor zorgen? Aan die innovaties en significante kortingen voor onze klanten draag je als Financial Controller allemaal bij.   

EEN JOB MET IMPACT OP DUURZAAMHEID 

Bij Delhaize draag je als Financial Controller niet alleen bij aan het commerciële succes, maar ook aan de duurzaamheid en innovatie van het bedrijf. Dat doe je door procesoptimalisatie en simplificatie, verhogen van data-integriteit of door nieuwe technologieën toe te passen. 

EEN JOB MET IMPACT OP DELHAIZE 

Als Financial Controller analyseer je de resultaten en evoluties binnen de balans en resultatenrekening. Op basis daarvan stel je correcties voor en rapporteer je aan de juiste mensen. Dat de cijfers kloppen en goed zijn, dat start bij jou.

EEN JOB OM IN TE GROEIEN 

Als Financial Controller bij Delhaize ben je betrokken bij een breed scala aan projecten, van de monitoring van financiële cijfers tot de opstart van onze nieuwe darkstores voor E-commerce. Die diversiteit zorgt gegarandeerd voor groei.  

DE WAARHEID KOMT UIT DE MOND VAN DE MEDEWERKER

Wij kunnen je zeggen dat het een goed idee is om als Financial Controller te komen werken. Maar onze eigen medewerkers kunnen dat nog nét iets beter.
Lorem Ipsum

Hamza | Manager Financial Controlling

“In Finance hangt er energie in de lucht! We zijn een jong, dynamisch team en zijn vaak samen op kantoor. Elke week is er wel een Finance walk: een wandeling tijdens de lunch met het Finance team. Zo blijven we samen in beweging en kom je natuurlijk snel aan je 10.000 stappen.”  
Lorem Ipsum

Liesbeth | Director Business Services Finance

“Waarom ik al bijna 10 jaar bij Delhaize werk? Er is hier altijd verandering! Stilstaan, dat doen we niet en elke maand zijn er wel nieuwe projecten en uitdagingen. Die bevinden zich niet alleen in België. Bij Delhaize loopt er ook een Europees verhaal en ook op dat niveau werken we bij Finance samen. Dat de taal van de cijfers universeel is, is dan ook mooi meegenomen.”  
Lorem Ipsum

Anne-Lene | Senior Financial Controller

“Soms zijn clichées waar, want ik geef het toe, ik ben wel een beetje een Excel freak! Ik ben altijd op zoek naar patronen in de cijfers. Dat is ook mijn job bij Delhaize. Als Financial Controller zorg ik voor de rapportering van de cijfers. We duiken in onze cijfers en zorgen dat we de oorzaken en gevolgen van die cijfes begrijpen.”  

ONZE FINANCIAL CONTROLLERS AAN HET WERK

Meer weten over een job als Financial Controller bij Delhaize? Onze medewerkers geven je een blik achter de schermen.
Transcript

ONTDEK HET DEPARTEMENT
FINANCE

Ontvang actuele vacatures die speciaal voor u zijn afgestemd

Kop

Er zijn veel variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar, maar de meeste hebben op de een of andere manier verandering ondergaan, door geïnjecteerde humor of willekeurige woorden die er niet eens een beetje geloofwaardig uitzien.

OVER WERKEN BIJ DELHAIZE  

Bij Delhaize kan je werken op ons hoofdkantoor, in één van de distributiecentra of in de wijnbottelarij. Samen doen we er alles aan om lekker en gezond eten op het bord van 5 miljoen klanten te krijgen. Want het start bij ons.   
Verenigde Staten

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?
VRAAG MAAR RAAK.

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij onze FAQ's. Wie weet vind je daar meteen het antwoord!
Toch nog een andere vraag? Contacteer onze recruiters.