Je verantwoordelijkheden

Als trainer ben je zelf ervaren in het besturen van interne transportmiddelen (orderpicker, laadtoestel…) en heb je in verschillende logistieke functies gewerkt. Jouw kennis overbrengen aan mensen is geen probleem. Je kan hen boeien met jouw voorbeelden uit de praktijk.

Jij kunt (nieuwe) medewerkersopleiden om met interne transportmiddelen veilig aan de slag te gaan. Je bent in staat om medewerkers op te leren wanneer zij in een nieuwe functie starten binnen het logistieke. Jij zorgt als eerste dat zij de werktaken begrijpen, weten hoe ze deze uitvoeren en op de hoogte zijn van de verwachtingen. Maar evengoed ondersteun je medewerkers op eenzelfde manier om ze te verbeteren in hun huidige functie. Jij bent mee overtuigd dat veiligheid de basis vormt voor elke opleiding in een logistieke omgeving. Je werkt als interne trainer in het logistieke Learning Center van Delhaize en je taken zien er als volgt uit:

  • Je geeft medewerkers opleiding om interne transportmiddelen correct te besturen en te gebruiken, dit steeds in lijn met de geldende veiligheids- en verkeersregels in onze distributiecentra
  • Je geeft interne trainingen aan medewerkers gebaseerd op bestaande werkinstructies, zodat zij in staat zijn om kwalitatief werk af te leveren
  • Je motiveert elke medewerker om de aangeleerde elementen toe te passen in de praktijk, gebeurt dit niet meteen dan neem je initiatieven om dit verder op te volgen bij te sturen
  • Samen met de andere interne trainers ga je op zoek naar verschillende manier om de naleving van regels op vlak van veiligheid, hygiëne en kwaliteit te kunnen opvolgen, bewaken of verbeteren. 
  • Je helpt het Learning Support team zodat inschrijvingen vlot verlopen, uitnodigingen de deelnemers bereiken en registraties van opleidingsuren correct gebeuren. 

Je profiel

  • Ervaring met transportmiddelen, inzicht in de werking van een distributiecentrum met de verschillende functies is een must.
  • Je kunt opleiding geven Frans én Nederlands.
  • Werken met een computer schrikt je niet af en gegevens aanpassen in Powerpoint of Excel lukt je wel.
  • Je bent flexibel naar werkuren toe, en werken in elk van onze distributiecenters is geen probleem.
  • Je kunt zelfstandig werken en leert graag bij.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!