Je verantwoordelijkheden

Als Technisch Manager heb je een duurzame en strategische rol te vervullen bij Delhaize. Intern wordt deze functie ook wel Manager Engineering & Energy genoemd omdat niet alleen technische aspecten van belang zijn, maar ook duurzaamheid en rentabiliteit. Je schrijft mee de krijtlijnen uit wat het Technisch Plan betreft, stelt de juiste procedures op en zorgt dat jouw team de vooropgestelde doelstellingen behaald. Om dit allemaal te verwezenlijken, heb je een team dat elk binnen hun eigen expertise en rollen de nodige ondersteuning bieden bij diverse technische vraagstukken in de organisatie. 

  • Je managet en coördineert diverse projecten (Rebuild, Remodeling, Technische projecten) om de vooropgestelde doelstellingen omtrent duurzaamheid te bereiken. 
  • Met jouw technische achtergrond, weet je waar de klepel hangt en kun je de juiste initiatieven voorstellen wat betreft optimalisaties van installaties of werkwijzen. Je bestudeert hierbij de markt en combineert deze met jouw specifieke bagage wat techniek betreft. 
  • Je analyseert met behulp van jouw team de gegevens van technische installaties, rapporteert deze naar de juiste teams om zo energiebesparende initiatieven voor te stellen. Het uiteindelijke doel is onze ecologische voetafdruk zo klein als mogelijk te houden. 
  • Je hebt tevens ook contact met externe partners en zorgt voor een duurzame relatie tussen de leveranciers & Delhaize Belgium. 
  • Jouw people skills gebruiken is absoluut een must aangezien je een team van technische experten zal aansturen. 

Je profiel

  • Je hebt een bachelor – of masterdiploma in een technische richting en kan een ervaring van minimaal 10j aantonen in een technische omgeving.
  • Daarnaast heb je een duidelijke strategische visie omtrent duurzaamheid en rentabiliteit. 
  • Je bent een geboren communicator en weet je vlot uit te drukken in NL,FR en ENG. 
  • People Management kent voor jou geen geheimen. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR