Je verantwoordelijkheden

Als Supply Chain Project Coordinator neem je de leiding over projecten binnen de leveringsketen, van opstart tot nazorg. Heb jij een aangeboren talent voor plannen en organiseren? Dan is deze vacature binnen ons project management team vast iets voor jou.

Elk project start met een gedetailleerde uitwerking, waarbij je rekening houdt met budgetten, middelen, timing en mogelijke valkuilen. Je zorgt voor een nauwgezette follow-up en stuurt bij waar nodig. Na afloop draag je jouw project over en zie je toe op een feilloze implementatie. Je stuurt een team van drie tot vijf mensen aan en waakt erover dat de projectdoelstellingen worden gehaald. Als aanspreekpunt voor jouw project, houd je het communicatiekanaal met de stakeholders te allen tijde open zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Klantentevredenheid moet altijd jouw doel zijn.

Je profiel

Als Supply Chain Project Coordinator blink je uit in plannen, organiseren en communiceren. Je ziet snel waar de prioriteiten liggen en kunt efficiënt omgaan met beschikbare tijd en middelen. Je bent een uitstekend teammanager met oog voor het resultaat. Je brengt ook het volgende mee:

  • een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • minimum twee jaar relevante ervaring
  • kennis van retail, logistiek, supply chain
  • drietaligheid (Nederlands, Frans, Engels)
  • goede kennis van MS Office
  • process management– en process mapping-vaardigheden

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via ons opleidingsaanbod, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!