Je verantwoordelijkheden

Als Strategy Expert definieer je mee de strategische prioriteiten van onze organisatie door het Executief Comité en de verkoopafdelingen inzicht te verschaffen in specifieke consumentgerelateerde onderwerpen. Ook help je hen om een klantgerichte langetermijnvisie te definiëren. Met andere woorden, je werkt aan de conceptualisering van verschillende projecten die een grote impact zullen hebben. Op die manier vergemakkelijk je het besluitvormingsproces. 

 

In deze sleutelrol vallen je verantwoordelijkheden voornamelijk binnen deze vier gebieden: 

 • Strategische analyse : je ondersteunt de organisatie en faciliteert de jaarstrategie. Enerzijds ter ondersteuning van het Executief Comité (Excom) van Delhaize en anderzijds ter voorbereiding van de besprekingen op het niveau van de Delhaize Ahold Groep. In nauwe samenwerking met de StrategyManager, het hoofd Strategy en Customer Insights werk je samen met onze Finance-afdeling aan de implementatie van een complete strategische en financiële cyclus. 
 • Program Management : complexe strategische programma's binnen Delhaize lanceer je, beheer je en helpt je mee ontwikkelen en dat in overeenstemming met het uitgestippelde strategische plan zodat doelen binnen de overeengekomen tijdspanne en binnen het budget gerealiseerd kunnen worden. 
 • Beheer van het strategisch project portfolio (PPR Proces): Je coördineert en beheert het evaluatie- en besluitvormingsproces met betrekking tot projecten die deel uitmaken van de portefeuille van strategische projecten van Delhaize (PPR Proces). Je houdt het portfolio up-to-date en fungeert als SPOC voor het PPR-proces ten opzichte van projectmanagers, financiën, IT, het Directiecomité en andere interne stakeholders. Tot slot bied je ondersteuning bij budgettaire oefeningen met betrekking tot het portfolio.
 • Change management en permanente strategische ondersteuning : je stuurt en coördineert het change management om ervoor te zorgen dat we van een productgerichte naar een klantgerichte cultuur overstappen. Je bent een ambassadeur voor de strategische keuzes en zorgt ervoor dat ze goed begrepen en geïmplementeerd worden in het bedrijf. 

Je profiel

 • Dankzij een vergelijkbare ervaring van 3 tot 4 jaar (idealiter in een adviesbureau) kan je een duidelijke en conceptuele visie ontwikkelen over markt-, concurrentie- en consumentenontwikkelingen en kan je deze kennis omzetten in strategische aanbevelingen voor verschillende afdelingen binnen een organisatie.
 • Je hebt een masterdiploma (economische, wiskundige of ingenieursstudies).
 • Je spreekt vloeiend Frans of Nederlands en hebt een goede kennis van de andere hierboven genoemde landstaal. Bovendien kan je Engels spreken. 
 • Je hebt uitstekend strategisch denkvermogen (schematisch inzicht in problemen) en bent analytisch en pragmatisch ingesteld.
 • Je kan verschillende belanghebbenden verenigen en betrekken bij een project (stakeholders management)
 • Je hebt een uitstekende kennis van Microsoft Office en bent een expert gebruiker van Excel en PowerPoint 
 • Je bent klantgericht ingesteld

 

Denk je dat je het talent en de "agility" hebt om ons te helpen de toekomstige strategische keuzes van Delhaize te waar te maken? Solliciteer dan nu en ontdek wat Delhaize allemaal voor jou kan betekenen!

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, GSM plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.