Je verantwoordelijkheden

Mede verantwoordelijk voor de evaluatie en validatie van de productspecificaties en recepturen van de Delhaize huismerk producten en opvolgen van de kwaliteit van de huismerken, dit om de kwaliteit (nutritioneel, ingrediënt, sensorieel, duurzaamheids- en performantie aspecten) en veiligheid van de producten te garanderen en deze te optimaliseren.

PRP13: Product info, specification & development

Om de best mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen voor Delhaizewinkels en -klanten, valideer je de productspecificaties en recepturen voor Own Brand producten, conform de wetgevingen en huismerk policies.

Tasting en testings 

Om de best mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen voor Delhaizewinkels en -klanten, volg je de product tastings of testings op, zodoende deze aan de norm van de consumenten voldoen.

Support Projecten 

Geven van ondersteuning en meewerken aan belangrijke of urgente ad hoc projecten binnen het kwaliteitsdepartement, teneinde het departement efficiënter te laten functioneren.

Je profiel

  • Je beschikt over een Bachelor diploma in de voeding, chemie of andere wetenschappelijke richting
  • Je hebt minstens één jaar ervaring binnen kwaliteit 
  • Je hebt kennis van wetgevingen en andere kwaliteitsnormen
  • Je hebt oog voor detail en draagt graag bij aan een bedrijfsstrategie
  • Je hebt organisatietalent, kan vlot deadlines halen
  • Je communiceert vlot in het Nederlands of Frans en hebt een goede kennis van de basis van Engels

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, groepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.  En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

#LI-CG1