Je verantwoordelijkheden

Een nieuw departement heeft z’n intrede gedaan bij Delhaize: End to End Profit Management. Het doel van dit departement? Het volledige kostenplaatje van de artikels van Delhaize in kaart brengen. Alle kostenposten worden hierbij grondig geanalyseerd (denk maar aan aankoopprijs, promoties, shrink, logistiek, etc.). Deze analyse stelt Delhaize in staat om de prijzen nog accurater te bepalen.

Daarnaast heb je een directe link met de cost savingsstrategie die Delhaize hanteert en bepaal je van daaruit jouw prioriteiten. In het kader van deze strategie is het zeer belangrijk dat de datakwaliteit accuraat is. Op basis van deze data ga je immers keuzes maken en adviezen verlenen.

  • Jouw grootste taak bestaat uit het analyseren van cijfers. Op basis van deze analyses ga je andere departementen bij Delhaize ondersteunen bij het nemen van verdere beslissingen.
  • Je rapporteert aan zowel jouw manager als andere departementen binnen Delhaize over de resultaten, beslissingen en prioriteiten in het team. Daardoor kom je dus ook in contact met het top management bij Delhaize.
  • Je bent verantwoordelijk voor accurate data in onze systemen en gaat deze modellen verder uitbouwen en optimaliseren.
  • Daarnaast zal je je sporadisch ook bezig houden met onderhandelingen. Je krijgt hierbij ondersteuning van andere collega’s in het team die de gesprekken helpen voorbereiden.
  • Je bent mee met de trends en ontwikkelingen in de sector maar ook binnen Delhaize zelf, die ertoe bijdragen beslissingen te nemen in het kader van kostefficiëntie en procesoptimalisatie.

Je profiel

  • Je hebt een bachelor – en of masterdiploma en enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Je hebt een analytische, commerciële en nieuwsgierige geest.
  • Je bent assertief en durft zaken benoemen wanneer nodig.
  • Kennis van Fost+ en ValorLux is een troef.
  • Je kan je behelpen in beide landstalen (NL/FR) en hebt een goede kennis ENG.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR