Je verantwoordelijkheden

Een nieuw departement heeft z’n intrede gedaan bij Delhaize: End to End Profit Management. Het doel van dit departement? Het volledige kostenplaatje bepalen van onze artikels om zo nog beter onze prijzen te bepalen, klanten optimaler verder te helpen en processen te optimaliseren waar nodig. De grootste hap uit jouw takenpakket zijn zonder twijfel de onderhandelingen die je voert met verschillende leveranciers.

Daarnaast heb je een directe link met de cost savingsstrategie die Delhaize hanteert of zal hanteren en bepaal je dus van daaruit jouw prioriteiten. In het kader van die cost savingsstrategie is het zeer belangrijk dat de datakwaliteit optimaal is om daar jouw verdere keuzes op te baseren. Je staat dus ook in voor het beheer van verschillende tools bij Delhaize en zorgt mede met jouw collega’s voor een goede kwaliteit van de gegevens.

  • Zoals reeds beschreven zul je voornamelijk bezig zijn met onderhandelingen. Je krijgt hierbij ondersteuning van andere collega’s in het team die die gesprekken mee helpen voorbereiden.
  • Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor accurate data in onze systemen. Je baseert je namelijk mede op die resultaten voor verdere beslissingen.
  • Je rapporteert aan zowel jouw manager als andere departementen binnen Delhaize over resultaten, beslissingen en prioriteiten in het team. Daardoor kom je dus ook in contact met het top management bij Delhaize.
  • Je bent mee met de trends en ontwikkelingen in de sector maar ook binnen Delhaize zelf, die ertoe bijdragen beslissingen te nemen in het kader van kostefficiëntie en procesoptimalisatie.
     

Je profiel

  • Je hebt een bachelor – en of masterdiploma behaald en een vijf tot 8tal jaren ervaring in een gelijkaardige rol.
  • Je hebt een analytische, commerciële en nieuwsgierige geest.
  • Je bent assertief en durft zaken benoemen wanneer nodig.
  • Je spreekt vlot beide landstalen (NL/FR) met zeer goede kennis ENG.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! #LI-TVDR