Je verantwoordelijkheden

Als L&D Content Developer ondersteun je onze medewerkers in hun ontwikkeling en implementeer je de associate development strategie op een effectieve manier. Hoe? Je werkt (leer)modules uit in talent en leertrajecten/-projecten volgens de input van de project managers en binnen het vooropgestelde budget.  

  • Associate Development Plan: Je geeft input en je draagt bij aan het uitwerken van het jaarlijkse associate development plan om onze medewerkers de mogelijkheid te bieden zich optimaal en continue te ontwikkelen, maar ook ter bevordering van personeelsbetrokkenheid en -prestaties. 
  • L&D projecten: Op basis van de training needs analysis en recente ontwikkeling op het terrein, sta in voor de kwalitatieve en effectieve uitwerking van inhoudelijke modules mbt opleidingsprogramma’s, ontwikkelingstrajecten, enz. Hiervoor werk je samen met de project managers en de Talent & Organisation manager. 
  • Opleidingsaanbod: Je zorgt ervoor dat het opleidingsaanbod continu gealigneerd wordt met de L&D strategie en de strategische prioriteiten van Delhaize door de bestaande specifieke (opleidings)trajecten en modules up-to-date te houden en bij te sturen. 
  • Teamwork: Je werkt nauw samen met de project managers en de Digital Learning Exert zodat de nodige informatie wordt uitgewisseld maar tevens om de inhoudelijke modules uit te werken volgens de meest adequate en vernieuwende (leer)vorm(en).
  • Kennis management: Je volgt proactief relevante marktontwikkelingen in L&D op en je wisselt kennis uit met vakgenoten binnen en buiten de organisatie. 

Je profiel

Je hebt een universitair diploma en minstens 2 jaar ervaring in een Learning and Development functie. Je hebt daarmee voldoende didactisch inzict om de meest gepaste opleidingsaanpak te kunnen voorstellen. Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en het Frans, maar ook in het Engels. Met jouw ervaring met Learning Management Systems en je leerhonger bouw je mee aan ons team van content developers. Je werkt graag samen met anderen maar je kunt ook probleemloos zelfstandig werken. Jouw belangrijkste troef? Veel goesting en energie om erin te vliegen.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!