Je verantwoordelijkheden

Wil u werken voor een bedrijf dat zich richt op het welzijn van zijn werknemers? Bij Delhaize is dit mogelijk!
Voor de regio's West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen zijn we op zoek naar een bedrijfsarts.
Als bedrijfsarts ben je verantwoordelijk voor de gezondheidsmonitoring en -bevordering voor onze geïntegreerde supermarkten. Je doel? Het voorkomen van gezondheidsrisico's voor werknemers en het bijdragen aan een gezonde en vitale werkomgeving. Naast jouw statutaire taken krijg jij ook de kans om deel te nemen aan verschillende projecten binnen de afdeling. Ook uw persoonlijke ontwikkeling is voor ons een prioriteit. Jij krijgt de mogelijkheid om u op een of meer gebieden te ontwikkelen/opleiden.

 • Uitvoeren van periodieke onderzoeken opgelegd door de wetgever binnen een vooraf bepaald kader teneinde te kunnen aangeven of een werknemer medisch geschikt is voor een functie.
 • Evalueren en rapporteren van de medische geschiktheid van de (kandidaat)werknemer voor een betrekking teneinde voor elke functie over medisch geschikte werknemers te kunnen beschikken.
 • Voorzien in de jaarlijkse bedrijfs- en werkpostbezoeken in samenwerking met de syndicale delegatie, de directie en de preventieadviseur teneinde de beschikbaarheid, de toegang tot en de werking van de aanwezige medische apparatuur en registratiedocumenten te controleren.
 • Opvolgen, rapporteren, evalueren van arbeidsongevallen en de nodige acties uitwerken om er in de toekomst aan te remediëren, teneinde de veiligheid van de werknemers zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.
 • Participeren in projecten in het kader van medisch-psychisch welzijn (of die hier een impact kunnen op hebben) en die tot doel hebben de veiligheid en het welzijn van de werknemers te bevorderen teneinde een gezonde werkomgeving en –sfeer te bewerkstelligen.
 • Opbouwen en onderhouden van interne en externe relaties m.b.t. het eigen expertisedomein, teneinde een optimale samenwerking met stakeholders te verzekeren.
 • Proactief opvolgen van relevante ontwikkelingen in het eigen vakgebied en uitwisselen van kennis met vakgenoten binnen en buiten de organisatie, teneinde geïnformeerd te zijn over recente ontwikkelingen en deze te kunnen vertalen naar de praktijk, alsook bijdragen tot kennisoverdracht binnen de organisatie.
   

Je profiel

 • Je hebt meerdere jaren ervaring als bedrijfsarts.
 • Je spreekt perfect Nederlands en hebt een zeer goede kennis van het Frans.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.
 • Je hebt uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en bent luistervermogen.
 • Je bent in staat om discretie uit te oefenen, je hebt absoluut respect voor en naleving van principes van neutraliteit en objectiviteit
   

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!