Je verantwoordelijkheden

Als Assistant Inbound Optimization & Export sta je in voor de uitvoering van diverse administratieve en operationele taken wat betreft internationale transport en export van goederen teneinde de afdeling optimaal te ondersteunen.

 

  • Dagelijks opvolgen van de exportdossiers (bv. verwerken van bestellingen, inventarisatie en opstellen van facturen, opvolgen klachten, afhandelen douaneformaliteiten, …) teneinde een duidelijk financieel en volumematig beeld te verkrijgen van de exportactiviteiten en deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
  • Dagelijks opmaken en actualiseren van de planning van het European Inbound Transport in functie van het bestelvolume, de beschikbaarheid en de verdeelsleutel om zo de bestellingen tijdig en kostenefficiënt op de correcte bestemming te laten aankomen.
  • Zorgen voor administratieve afwerking van o.a. facturen en creditnota’s, zodat nauwkeurige documenten kunnen worden aangeleverd als basis voor betalingen.
  • Onderhouden van contacten met leveranciers en andere partners en afstemmen bij wijzigingen inzake producten, documenten, beschikbaarheid van goederen, herbevoorrading, … teneinde vragen en problemen op te lossen en een optimale service aan de interne (en externe) klanten te bieden.

Je profiel

Wat verwachten wij van jou? Jij bent in het bezit van een bachelordiploma met logistieke achtergrond en hebt kennis van MS Office. 

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.

 

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelenmaaltijdchequesgroepsverzekering en facultatieve hospitalisatieverzekering, en uiteraard een personeelskorting in de winkel!

 

Telewerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld.

 

En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor.

 

Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!