Waarom kiezen voor Delhaize?

Jouw carrière

Als je jouw medewerkers de ruimte geeft om te groeien, dan groeit het bedrijf mee.

Daar zijn we van overtuigd bij Delhaize. Daarom kan je als medewerker kiezen uit een brede waaier van opleidingen en biedt Delhaize jou heel wat mogelijkheden om jouw loopbaan een boost te geven.

 Evaluaties om jou een boeiende carrière te garanderen!

Twee keer per jaar bespreek je samen met je leidinggevende je persoonlijke doelstellingen, je ontwikkeling, groeipad en competenties.
Zo zorgen we ervoor dat je voldoende uitdaging en fun blijft vinden in je werk!

Een duurzame onderneming

Duurzaamheid

Bij Delhaize zijn we overtuigd van de noodzaak tot duurzame ontwikkeling. Samen gaan we deze uitdaging aan!

Play

Duurzame visvangst

In 2009 hebben we de handen in elkaar geslagen met WWF om te werken aan een duurzame visvangst. Ons assortiment van vis, zowel vers als diepvries, is 100% duurzaam.

Play

Lokale producten

Delhaize biedt haar klanten momenteel meer dan 750 producten van kleine lokale ondernemers of landbouwers. Daarnaast is 70% van ons Delhaize-assortiment "made in Belgium". We stimuleren zo de lokale economie en verkleinen onze ecologische voetafdruk.

Play

Sympathieke collega's

Maak deel uit van een team waar je omringd wordt door enthousiaste collega’s die jouw  teamspirit delen.

Hockey toernooi

Delhaize neemt sinds enkele jaren deel aan het toernooi «Hockey Corporate». Plezier verzekerd!

Helping hands

Tijdens de eindejaarsperiode versterken de collega's van het hoofdkantoor de teams in de supermarkten. Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking die ook de kans biedt om nog dichter bij onze klant te staan.

20 km van Brussel

Elk jaar nemen de sportievelingen onder ons deel aan de 20 km van Brussel. Een intense en rijke ervaring die ze als collega’s delen.

Store manager of the year

Elk jaar organiseren we de verkiezing van Store Manager of The Year. Een filmpje gemaakt voor en door collega's: ontdek het hier!

Play