Solliciteren

De sollicitatieprocedure

Solliciteer

Creëer je profiel op onze jobsite.

Telefonisch gesprek

Eerste informeel contact met één van onze collega's. Er wordt een duidelijker beeld geschetst van jouw profiel en motivatie.

Persoonlijk gesprek met rekruteerder

Je ontmoet één van onze medewerkers van het Talent Acquisition team, die jouw ervaring en ambities meer in detail bespreekt. Dit is voor jou de gelegenheid om meer informatie te verkrijgen over de functie, onze onderneming, de bedrijfscultuur en onze waarden.

Assessment Center

Je doorloopt een programma op maat om de competenties te evalueren die vereist zijn voor de functie. Dit omvat een persoonlijkheidsvragenlijst, redeneer- en simulatieoefeningen.

Interview met de leidinggevende(n)

Tijdens deze fase evalueren we je technische kennis die noodzakelijk is voor de functie en gaan we na in welke mate jouw profiel aansluit bij het team en de uitdagingen van het departement.  

Voorstel

Eens je de procedure succesvol hebt doorlopen, ontvang je een salarisvoorstel dat vervolgens wordt omgezet in een contract.

Ons team

Audrey

Ik coach het team en beheer de verschillende activiteiten van werving en selectie en Employer Branding. Mijn tip: geef blijk van vastberadenheid, integriteit, moed, nederigheid en humor!

Vanessa

 Heb je vragen omtrent jouw sollicitatie? Ik sta klaar om je te helpen. Mijn tip: De eerste indruk is alles!

Sophie

Heb je een passie voor een job in Finance of IT? Ik vertel je graag over de mogelijkheden die er zijn in deze afdelingen. Mijn tip: Ken jezelf goed!

Suzanne

Ik spot talenten voor onze supermarkten. Heb je een passie voor verkoop en voeding? Dan ontmoet ik jou graag. Mijn tip: Wees jezelf!

Tine

Hou je van retail? Ben jij een echte teamplayer? Zet je de klant centraal zonder het commerciële luik uit het oog te verliezen? Dan neem ik graag contact met je op. Mijn tip: Wees jezelf!

Hilde

Heb je interesse in een functie binnen het aankoopdepartement of is marketing meer jouw ding? Dan hoor ik graag jouw verhaal! Mijn gouden tip: geloof in jezelf!

Kirsten

Ik ga op zoek naar talentvolle HR-professionals, gepassioneerde juristen en foodies met oog voor kwaliteit. Mijn kleine tip: denk aan je lichaamstaal.